Kaos i Køge – jyske velordnede forhold venter!
Skrevet af team ledelsen d. April 19 2011 22:33:52
Her et par døgn efter ”kaos i Køge”, er Team Energi Fyn klar til næste slag. Søndagens ”træning” vidste at vi har ryttere der kan udføre en lagt taktik.
I Køge fik vi to mand med i udbruddet, og så var vi heldige at andre stærke hold også havde folk med, så derfor måtte Christina Watches tage teten det meste af løbet. Mange, især pressefolk og andre
Udvidet nyhedstekst
Her et par døgn efter ”kaos i Køge”, er Team Energi Fyn klar til næste slag. Søndagens ”træning” vidste at vi har ryttere der kan udføre en lagt taktik.
I Køge fik vi to mand med i udbruddet, og så var vi heldige at andre stærke hold også havde folk med, så derfor måtte Christina Watches tage teten det meste af løbet. Mange, især pressefolk og andre der kun har øje for et hold, ser det, at de sad forrest, hele dagen som et styrketegn, men der var jo ikke rigtig nogen ide for flere af holdene at gå frem og tage føringer.
Vi vil også påstå at udbruddet havde holdt hele vejen hjem, hvis ikke løbet blev afbrudt midt i, for de måtte stå og vente omkring 50 minutter, og det gav ikke ligefrem varme i kroppen. Hele feltet var jo blevet stoppet og trillede bare indtil man fandt ruten igen, så de stod ikke ret meget mere end de 5 minutter der var mellem grupperne.
Vi ved godt at Christina Watches har ryttere der KAN vinde cykelløb, men vi har et ungt hold der kan arbejde sammen, og støtter hinanden. Desværre havde vi flere ryttere der enten var med i styrtet, eller blev lukket af det, så derfor manglede vi et par mand i den foreste gruppe.
Weekenden i det jyske.
Nu har vi lagt denne utrolige weekend bag os, og alle mand ser fremad. Herning er et løb som vi har folk der kan gøre sig gældende helt fremme, men det er også et løb hvor alle kan blive ramt af uheld, så vi krydser bare finger for at vi undgår væsentlige uheld. En håndfuld af vores ryttere tror vi på kan blande sig. Mest tror vi på Jakob Bering, som, hvis han har dagen, er et godt bud, Glenn Bak, som stadig mangler lidt i form, men her er der jo ikke nogen bakker der kan pumpe ham, så derfor er han et andet godt bud. Søren Pugdahl har vidst stor styrke og angrebsvilje, Nicolai Olesen kan også sagtens ramme dagen.
Så har vi Morten Øllegaard, som er rigtig godt kørende p.t. Han har vidst at han er blandt de bedre ryttere herhjemme. Endelig vil vi kalde en af vores sidste rytter ”dark Horse” men hvem vi mener det er , er vores lille hemmelighed. Hvem vi vælger at køre for, afgøres først fredag aften.
Søndag i Himmerland bliver mere spændende, 6 mandshold, flere udenlandske hold, et svært løb at forudse. Men vi er fortrøstningsfulde, tror på sagen og vil igen gå ud og gøre det bedste vi kan. I Himmerland stiller vi med friske folk som Jesper Hansen og Rasmus Sterobo, mens Øllegaard, Nicolaj Olesen, Morten Christiansen og Søren Pugdahl bliver gengangere. I de bakkede omgivelser, ser vi frem til at følge Jesper Hansen, men det kan sagtes være en af de andre der bliver vores 1. mand.
Vi ser frem til at kæmpe under ordnede forhold i det jyske.